Puedes disfrutar de las obras en la exposición itinerante,que podrás visitar en diversos pobles i ciutats a partir del 9 d'octubre de 2019

Exposición itinerante de las obras

El passat 19 de juny de 2018 es presentà Art per la República a la Sala de Repòs del Teatre Municipal de Girona, acompanyats dels artistes, l’alcaldessa de Girona, la Sra. Marta Madrenas i d’altres personalitats que es solidaritzarem amb la causa catalana.

Aquesta exposició viatjà arreu del territori i ho continuarà fent a fi que es pugui gaudir de totes les obres de pintura, escultura i fotografia a varis indrets de Catalunya.

La pròxima exposició tindrà lloc al col·legi d’arquitectes de Vic. S’inaugurarà el dimecres 9 d’octubre de 2019 a les 19h de la tarda i es podrà visitar fins el dimarts 22 d’octubre. La següent parada serà al Centre Artístic Sant Lluc de Barcelona.

Així que es vagin confirmant les dates i localitzacions de l’itinerant es publicarà en aquesta web. El projecte Art per la República acabarà amb el sorteig davant de notari, en compliment de tots els requisits legals i jurídics que requereix aquest esdeveniment.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, puede ver nuestra política de cookies, aquí. Si continúas navegando entendemos que acepta nuestra política.