You can enjoy the works on the itinerant exposition,what can you do visitar en diversos pobles i ciutats a partir del 9 d'octubre de 2019

Itinerant exhibition of the works

El passat 19 de juny de 2018 es presentà Art per la República a la Sala de Repòs del Teatre Municipal de Girona, acompanyats dels artistes, l’alcaldessa de Girona, la Sra. Marta Madrenas i d’altres personalitats que es solidaritzarem amb la causa catalana.

Aquesta exposició viatjà arreu del territori i ho continuarà fent a fi que es pugui gaudir de totes les obres de pintura, escultura i fotografia a varis indrets de Catalunya.

La pròxima exposició tindrà lloc al col·legi d’arquitectes de Vic. S’inaugurarà el dimecres 9 d’octubre de 2019 a les 19h de la tarda i es podrà visitar fins el dimarts 22 d’octubre. La següent parada serà al Centre Artístic Sant Lluc de Barcelona.

Així que es vagin confirmant les dates i localitzacions de l’itinerant es publicarà en aquesta web. El projecte Art per la República acabarà amb el sorteig davant de notari, en compliment de tots els requisits legals i jurídics que requereix aquest esdeveniment.

This website uses our own and third party cookies to improve our services, you can see ours cookie policy, here. If you continue browsing we understand that you accept our policy.