Pots gaudir de les obres en l’exposicio itinerant,que podràs visitar en diverses ubicacions des del 22 de juny fins el dia 1 d’octubre.

Exposició itinerant de les obres

El pròxim 19 de juny, Art per la República farà la presentació del projecte i les obres d'art a la Sala del Repòs del Teatre Municipal de Girona, acompanyats dels artistes, l'alcaldessa de Girona, la Sra. Marta Madrenas, i altres personalitats que es solidaritzen amb la causa catalana.

Aquesta exposició viatjarà arreu del territori a fi que es pugui gaudir de totes les obres de pintura, escultura i fotografia, que seran sortejades entre totes les persones que participin al sorteig amb les seves donacions.

La primera exposició tindrà lloc a la Sala Polivalent de la Biblioteca de Palamós, que s'inaugurarà el divendres 22 de juny a les 19.00 de la tarda, amb la presència de les principals autoritats locals i representants del món civil i cultural de la vila. Es podrà visitar fins el diumenge 8 de Juliol.

El circuit previst de l'exposició està pendent de concretar. Així que puguem confirmar dates i localitzacions, ho publicarem en aquesta web. Ja us podem avançar els següents punts: Vic, Reus, Figueres, Barcelona i Girona.

L'exposició itinerant acabarà el dia 1 d'octubre a l'Auditori de Girona, on es farà el sorteig de les obres davant de notari, en compliment de tots els requisits legals i jurídics que requereix aquest esdeveniment.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, pot veure la nostra política de cookies, aquí. Si continues navegant entenem que accepta la nostra política.