Haciendo un donativo adquiriràs un certificadoy entrarás en el sorteo de las obras de arte. A més, donaràs suport a les persones exiliades amb motiu de la repressió i la persecució judicial de l' Estat Espanyol

¿Qué es arte para la República?

És un projecte que neix per ajudar a finançar les activitats de la Casa de la República i del govern a l’exili així com per les causes penals contra el President Carles Puigdemont i Casamajó i els consellers i conselleres a l’exili.

Diferents artistes de primer nivell han donat desinteressadament un conjunt d’obres d’art que es sortejaran entre totes les persones que hagin fet donacions a través d’aquesta web.

Aquestes obres recorreran el país en una exposició itinerant que s’inaugurarà el dia 09 d’octubre a les 19h al col·legi d’arquitectes de Vic. Pots consultar l’itinerari aquí. També les obras de arte que se sortean.

¿Como funciona?

De cada donatiu de 10€ que es faci a la Casa de la República, s’emetrà un certificat. Els números del certificat s’utilitzaran per fer el sorteig.

La fecha del sorteo delante de notario se hará una vez acabadas todas las exposiciones en Catalunya. La fecha del sorteo se anunciará próximamente.

Una vez hecho el sorteo, se publicarán los números ganadores y se comunicará a los afortunados la obra que les ha tocado y cómo se hará la entrega.

¿Dónde va el dinero recaudado?

Els diners recaptats amb les donacions es destinaran a l’associació internacional CATALUNYA, CULTURA I PROGRÉS (CATCiP) que els destinara a cobrir necessitats en diferents àmbits com: la defensa jurídica; seguretat; suport tècnic, logístic i pel manteniment de les persones a l’exili.

¿Cómo puedo colaborar?

  • Compartiendo esta iniciativa en las redes sociales.
  • Haz tus donativos aquí.
  • Si ya tienes tus certificados de los donativos, hazlo te un selfie y compártelo en las redes con i #artperlarepublica
  • Si quieres dar una obra de arte para poder sortear, contacta con nosotros. aquí.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, puede ver nuestra política de cookies, aquí. Si continúas navegando entendemos que acepta nuestra política.