Making a donation adquiriràs un certificateand you will enter into it lucky draw of the art works. A més, donaràs suport a les persones exiliades amb motiu de la repressió i la persecució judicial de l' Estat Espanyol

What is Art for the Republic?

És un projecte que neix per ajudar a finançar les activitats de la Casa de la República i del govern a l’exili així com per les causes penals contra el President Carles Puigdemont i Casamajó i els consellers i conselleres a l’exili.

Diferents artistes de primer nivell han donat desinteressadament un conjunt d’obres d’art que es sortejaran entre totes les persones que hagin fet donacions a través d’aquesta web.

Aquestes obres recorreran el país en una exposició itinerant que s’inaugurarà el dia 09 d’octubre a les 19h al col·legi d’arquitectes de Vic. Pots consultar l’itinerari here. També les works of art that are raffled.

How it works?

De cada donatiu de 10€ que es faci a la Casa de la República, s’emetrà un certificat. Els números del certificat s’utilitzaran per fer el sorteig.

The campaign Art for the Republic is being extended. The date for the draw in front of a notary will be announced soon.

Once the draw has been made, the winning numbers will be published and the lucky ones will be notified of the work they have done and how the delivery will take place.

Where are the collected money?

Els diners recaptats amb les donacions es destinaran a l’associació internacional CATALUNYA, CULTURA I PROGRÉS (CATCiP) que els destinara a cobrir necessitats en diferents àmbits com: la defensa jurídica; seguretat; suport tècnic, logístic i pel manteniment de les persones a l’exili.

How can I collaborate?

  • Sharing this initiative in social networks.
  • Make your donations here.
  • If you already have your donation certificates, give yourself a selfie and share it with the networks with i #artperlarepublica
  • If you want to give a work of art to be able to draw it, contact us. here.

This website uses our own and third party cookies to improve our services, you can see ours cookie policy, here. If you continue browsing we understand that you accept our policy.