Fent un donatiu adquiriràs un certificati entraràs en el sorteig de les obres d’art. A més, donaràs suport a les persones exiliades amb motiu de la repressió i la persecució judicial de l' Estat Espanyol

Què és Art per la República?

És un projecte que neix per ajudar a finançar les activitats de la Casa de la República i del govern a l’exili així com per les causes penals contra el President Carles Puigdemont i Casamajó i els consellers i conselleres a l’exili.

Diferents artistes de primer nivell han donat desinteressadament un conjunt d’obres d’art que es sortejaran entre totes les persones que hagin fet donacions a través d’aquesta web.

Aquestes obres recorreran el país en una exposició itinerant que s’inaugurarà el dia 09 d’octubre a les 19h al col·legi d’arquitectes de Vic. Pots consultar l’itinerari aquí. També les obres que es sortegen.

Com funciona?

De cada donatiu de 10€ que es faci a la Casa de la República, s’emetrà un certificat. Els números del certificat s’utilitzaran per fer el sorteig.

La data del sorteig davant de notari es farà un cop acabades totes les exposicions per Catalunya. La data del sorteig s'anunciarà properament.

Un cop fet el sorteig, es publicaran els números guanyadors i es comunicarà als afortunats l’obra que els ha tocat i com es farà l’entrega.

On van els diners recaptats?

Els diners recaptats amb les donacions es destinaran a l’associació internacional CATALUNYA, CULTURA I PROGRÉS (CATCiP) que els destinara a cobrir necessitats en diferents àmbits com: la defensa jurídica; seguretat; suport tècnic, logístic i pel manteniment de les persones a l’exili.

Com hi puc col·laborar?

  • Compartint aquesta iniciativa a les xarxes socials.
  • Fes els teus donatius aqui.
  • Si ja tens els teus certificats dels donatius, fes-t’hi un selfie i comparteix-lo a les xarxes amb i #artperlarepublica
  • Si vols donar una obra d’art per a poder-la sortejar, posa’t en contacte amb nosaltres. aqui.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, pot veure la nostra política de cookies, aquí. Si continues navegant entenem que accepta la nostra política.