Fent un donatiu adquiriràs el teu certificati entraràs en el sorteig de les obres d’art. A més, col·laboraràs amb la construcció de la República Catalana

Què és Art per la República?

És un projecte que neix per ajudar al finançament i la construcció de la nova República Catalana. Diferents artistes de primer nivell han donat desinteressadament un conjunt d'obres d'art que es sortejaran el dia 1 d'octubre entre totes les donacions que s'hagin fet a través del web www.artperlarepublica.cat

Aquestes obres recorreran el país en una exposició itinerant que s’inaugurarà el dia 22 de juny a les 7 de la tarda a la Sala Polivalent de la Biblioteca de Palamós. Pots consultar l’itinerari aquí. També pots veure les obres que es sortegen.

Com funciona?

De cada donatiu de 10€ que es faci a Catalunya Cultura i Progrés (CATCIP), se n’emetrà un certificat. Els números del certificat s’utilitzaran per fer el sorteig.

La campanya Art per la República s'amplia. La data del sorteig davant de notari s'anunciarà properament.

Un cop fet el sorteig, es publicaran els números guanyadors i es comunicarà als afortunats l’obra que els ha tocat i com es farà l’entrega.

On van els diners recaptats?

Els diners recaptats amb les donacions es destinaran a l’associació CATCiP que els utilitzarà per dotar-se de recursos per continuar construint la República Catalana.

Com hi puc col·laborar?

  • Compartint aquesta iniciativa a les xarxes socials.
  • Fes els teus donatius aqui.
  • Si ja tens els teus certificats dels donatius, fes-t’hi un selfie i comparteix-lo a les xarxes amb i #artperlarepublica
  • Si vols donar una obra d’art per a poder-la sortejar, posa’t en contacte amb nosaltres. aqui.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, pot veure la nostra política de cookies, aquí. Si continues navegant entenem que accepta la nostra política.